Om os

Vi er hundetosserne Helle og Arne og vi bor på et landsted i Svendborg. Vore opdræt har vi udelukkende som en hobby. Men en hobby som vi tager meget seriøst. Vores mål med vores opdræt er naturligvis, at det skal være sunde og raske hunde, men i særdeleshed også venlige, harmoniske og omgængelige hunde. Alle hvalpe bliver hvalpetestet. Herigennem vil vi forsøge at få et redskab til at hjælpe os med, at finde præcis den hvalp der passer til dig.

Da vores hunde bor i huset sammen med os, er de en naturlig del af vores hverdag. Den opvækst vil vores hvalpe også få og de vil bl.a. herigennem blive præget og socialiseret på bedste vis.

Vi vil igennem vores valg af avlsdyr, forsøge at finde de bedste kombinationer, hvor vi lægger vægt på sundhed og det mentale.

At have en Bullmastiff i huset vil helt sikkert gi' en masse spørgsmål og her vil vi gøre alt for at vejlede og rådgive vores hvalpekøbere.

Vi udstiller vores hunde og er at finde på udstillinger i Danmark og i Europa.

Vi udstiller fordi vi synes det er sjovt og det er enormt hyggeligt, at være sammen med andre hundefolk/Bullmastiff-folk og så er vi glade for alle de gode venskaber, vi får rundt omkring i verden. Og ikke mindst, så er vi utrolig stolte over, at vise vores opdræt frem!

Helle nyder at bruge rigtig mange timer som hvalpeinstruktør/familiehundetræning hos ”Dyrlunds Hundetræning”, hvor også Arne underviser i ringtræning. Læs mere her.

​Helle er også uddannet Hundemassør og har sin egen klinik Dyrlunds Hundemassage. Læs mere her

Derudover er vi importør af råfoderet Vom og Hundemat fra Norge, som distribueres i hele Danmark. Arne arbejder som chauffør i firmaet og Helle klarer resten. Så man kan sige, at hos os ”går alt i hundene”.

Vi har haft hunde siden 80’erne. Dette har været af forskellige racer. I 2004 tabte vi vores hjerte til Bullmastiffen og besluttede os for at blive opdrættere.

I 2005 fik vi vores Kennelmærke ACE OF BETON. Grundlæggeren for navnet er AntonBeton, som var vores første Bullmastiff.

Vi deltog den 18. og 19. november 2006 i DKK’s opdrætteruddannelse (teoretisk del) og havde den 11. december 2006 besøg af Kredsens kennelkontaktperson Ulrikke Olsen (praktisk del).

Den 20. december modtog vi brev fra DKK, hvor vi blev godkendt. og vi modtog ligeledes kursusbevis på, at vi har gennemgået uddannelsen. Det er vi ret stolte og glade for, da alt blev fundet tilfredsstillende. Den 10. november 2007 deltog vi på Opdrætteruddannelsens overbygning. Kurset bestod udelukkende af Genetik og Jura. Og så har vi også taget ”Den Lovpligtige Hundeholderuddannelse” den 30. april 2011.​

Vi er naturligvis medlem af Dansk Bullmastiff Klub og Dansk Kennel Klub - under FCI.​

Kom i kontakt med os

Skulle du ønske at besøge os og vores hunde, eller vil du bare gerne vide noget mere om Bullmastiffen, er du naturligvis altid velkommen til at ringe og få en snak eller en aftale for et besøg.

Du kan kontakte os på telefon +45 41 43 93 54 eller e-mail kontakt@dyrlundsace.dk.

Helle og Arne Dyrlund

Kontakt os via Facebook

Helle Dyrlund:

Arne Dyrlund:

Medlem af:

​Vi er naturligvis medlem af Dansk Bullmastiff Klub og Dansk Kennel Klub - under FCI.​

Adresse

Dyrlunds Ace v/Helle Dyrlund

Heldagervej 24, 5700 Svendborg

CVR: 32254756

Kontakt os

Find vej